Stejné stránky, jiný obsah…

Datum: 15. 2. 2018

Milí příznivci sladkého pečení,

pokud jste patřili k zákazníkům nebo příznivcům domácího pekařství Simply good, nejspíš víte, že jeho příběh se v loňském roce naplnil a žádné další koláče ani koláčky už vám bohužel neupeče. Je mi jasné, že pro spoustu z Vás tím tento příběh skončil, ale zároveň věřím, že alespoň část z Vás nepatří jen k nadšeným konzumentům domácích sladkostí, ale stejně tak nadšeně sdílí moji vášeň pro pečení a věci s tím souvisící.

Jste-li jedním z nich anebo jste na tyhle stránky narazili jen náhodou při hledání inspirace k vlastní pekařské tvorbě, snad Vás ta zcela zásadní změna nabídky pod značkou Simply good naopak potěší. Místo objednávky koláče nebo dortu Vám totiž nabízím výběr receptů, podle kterých jsme ty největší dobroty v našem pekařství po několik let pekli.  Pro začátek není nabídka receptů ještě úplná, ale další budou postupně přibývat. A kromě toho se můžete těšit i na řadu receptů zdarma, které postupně najdete na mé facebookové stránce. Tak se nezapomeňte připojit. 😉

Jen pro jistotu podotknu, že nemám ambice se zařadit do početného zástupu food bloggerů, kterých je už i beze mě víc než dost. Simply good baking je opravdu jen završením jedné sladké etapy mého života. Zároveň ale obsahuje tu největší hodnota, která za úspěchem pekařství Simply good stála a kterou by mi bylo líto jen tak zanechat v propadlišti dějin.

Kromě receptů najdete na stránkách ještě jednu specifickou nabídku, a tou je kurz pečení pod názvem „Sladká česká tradice“. Obsahem kurzu je moje srdcová záležitost – kynuté koláčky a koláče, které patřily u našich zákazníků vždycky k těm nejoblíbenějším. A protože kynuté těsto je tak trochu alchymie a obsahuje zkušenost, která není psaným slovem tak úplně přenosná, recepty na tento druh pečiva lze alespoň prozatím získat pouze v rámci výše uvedeného kurzu. Na ten si můžete prostřednictvím tohoto webu zakoupit poukaz sami pro sebe anebo pak případně jeho dárkovou verzi. Postupně možná přibude i kurz s jiným obsahem, ale jedná se spíše o doplňkovou aktivitu, takže nabídka kurzů bude omezená.

Na závěr prosím o shovívavost s případnými porodními bolestmi nového webu, pokud na nějaké narazíte. Určitě mi v takovém případě neváhejte napsat a já slibuji, že postupně vše doladím ke stejné dokonalosti jako samotné recepty.

V případě připomínek k funkčnosti stránek anebo přímo k zakoupeným receptům mě můžete  kontaktovat prostřednictvím emailové adresy baking@simplygood.cz.

Přeji Vám spoustu krásných a lahodných pekařských zážitků a krásné dny!

Hanka Šemíková